Press "Enter" to skip to content

La pròxima XXVI marxa Canals Basílica del 2018 será el 7 d’abril

NOTA INFORMATIVA :
Desde la Junta Directiva MAPEBA, informen als caminats i simpatitzans de Mapeba que:
Prop ja de la pròxima XXVI marxa Canals Basílica del 2018, volem comunicar-vos que esta se celebrarà, con es ja tradicional, el dissabte després de la Pascua, el 7 d´abril.
Les caracteristiques d´enguany seran les mateixes que fins ara s´han dut a terme i en general, quonsevol canvi o innovació que puguera aportar-se, vos ho farem saber igualment. La data d´inscripció, serà, com altres anys, el diumenge de rams, el 25 de mars i tindrà lloc en el bar Brasilia de Canals. L´horari per a la inscripció será de les 10h a les 13h. Les normes d´inscripció seran igualment les habituals que ja coneixeu, per la cual cosa no tindren canvis ni excepcions, com el passat any per la especial condició del XXV aniversari.
Desde la Junta Directiva, esperem la vostra participació i col-laboració perque este siga un any mes en el que disfrutem tots de la millor marxa/peregrinació de la Comunitat Valenciana.

Recordar-vos que tots aquells que participaren el passat anyen la marxa i no replegaran el DVD 2017 “gratuit”, ho podran demanar el día de l´inscripció.

Moltes gràcies a tos i molta sort.

J. D. Mapeba Canals

Be First to Comment

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.