Pulsa «Intro» para saltar al contenido

L’ajuntament de Canals contractara a 36 persones més del municipi

L'Equip de Govern de l'Ajuntament de Canals conscient que és impossible arribar a tots els casos de forma individual, treballa contínuament per obrir nous programes d'inserció laboral i formació que permeten donar feina als ciutadans i contribuir al descens de la taxa de desocupats locals .

En aquest sentit, a través de l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local, s'ha sumat també a les subvencions atorgades dins del Pla d'Ocupació Conjunt de les Administracions Valencianes, cofinançat entre Diputació, Generalitat i l'Ajuntament, pel qual es donarà feina a 26 aturats del municipi durant 3 mesos.
Aquestes 26 persones exerciran el seu treball en diferents departaments des ajuntament: 2 auxiliars d'ajuda a domicili, 2 auxiliars administratius, 1 delineant, 1 periodista, 4 subalterns, 3 pintors, 3 peons de jardineria i 10 peons de la construcció.
Al mateix temps també es van a dur a terme dues accions paral·leles l'adhesió al programa EZONAI del SERVEF pel qual es contractés a 5 peons forestals durant 3 mesos i el SALARI JOVE que donarà feina a 5 joves canalins durant 6 mesos.
Els candidats de Canals seleccionats que s'acolliran a aquest pla són persones inscrites de manera ininterrompuda com a demandants d'ocupació en els centres SERVEF, que és l'entitat que s'encarrega de fer la selecció

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.