Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Primera Jornada Copa Afsac

10262024_290455824452226_1984023793290073806_n[1]

El darrer cap de setmana començà la Copa Afsac, probablement la competició més bonica de la temporada. Amb la nova incorporació de la formació de Antoni Llorens Peluquería, són dotze els equips participants, enquadrats en dos grups de sis integrants. Els quatre primers classificats de cada grup disputaran els quarts de final.

         Pel que fa a la jornada en sí, la inaugurà el debutant Antoni Llorens P. De la pitjor manera possible, amb derrota per tres a un. L’adversari, un gran FerJuan Dafne amb ganes de fer un bon paper en la copa després del seu decebedor pas per la lliga regular.

         Completava la dupla de partits del divendres un T. Parra que presentà la seua candidatura al títol en imposar-se amb suficiència a un bon rival, també favorit per a estar en quarts, com és Ref. Y Trab. Vert. Amb quatre a zero a favor en l’electrònic, la formació parrista es relaxà i això propicià que el seu contrincant poguès maquillar el resultat.

         De la vesprada del dissabte crida poderosament l’atenció el sever correctiu patit pel conjunt antellés del Merengue/Merengue a mans d’Habitat. Supèrbia actuació de l’esquadra taronja, amb cinc dianes de l’ala-pivot Emilio Llorens, que esborrà del rectangle de joc a un rival irreconeixible que molt haurà de millorar per a assolir altes cotes en aquesta competició.

         L’altra golejada de la jornada l’aconseguí el batallador Bar Alcàntera front a un apàtic Transit Mobles que, al igual que la formació merenguista, haurà d’oferir més si vol arribar lluny. Al remat, sobirà repàs de Bar Alcàntera per a seguir l’estel d’Habitat/Perruqueria Gandia en el grup A.

         Concloem el repàs del que va donar de sí la jornada amb el duel entre Xispa’s Pub i Huracan Canals. l’actual campió de copa es trobà amb un rival ben plantat en el camp que li posà les coses molt difícils, però amb el seu característic ofici aconseguí solucionar la papereta. Comença així la seua defensa del títol.

         És tot, la setmana que ve tornarem amb la disputa de la segona jornada d’aquesta apassionant competició, on de segur tornarem a viure emocions fortes. Ací estarem per a contar-ho, que passeu una bona setmana.

Resultats:

Toni Llorens – FerJuan 1-3

T. Parra – Ref. y Trab. 4-2

I.J. Ballester – Goldsport 2-4

Merengue – Habitat 1-8

Xispa’s – Huracan 3-1

Alcàntera – Transit 5-1

Pròxima jornada:

Divendre 21: 10   Habitat – Alcàntera

Divendres 22:00   Goldsport – Transit

Dissabte 16:30   Ref. y Trab – Xispa’s

Dissabte 17:20   I.J. Ballester – Merengue

Dissabte 18:10 Toni Llorens – T. Parra

Dissabte 19:00   FerJuan – Huracan

Quintet ideal de la jornada:

Àngel (Ferjuan/Dafne)

Óscar (Bar Alcàntera)

Emilio Llorens (Habitat)

Manolo Chorques (Xispa’s Pub)

Eusebio Sáez (T. Parra)

Classificacions:

             GRUP A                                                                                 GRUP B

  1. Habitat                 3+7                                               1.   T. Parra                                   3+2
  2. Bar Alcàntera     3+4                                               2.   Ferjuan/Dafne                     3+2
  3. Goldsport             3+2                                               3.   Xispa’s Pub                           3+2
  4. I.J. Ballester           0-2                                                4.   Ref. y. Trab.                         0-2
  5. Transit Mobles     0-4                                               5.   Huracan                                 0-2
  6. Merengue             0-7                                                6.   Toni Llorens Peluqueria     0-2

 [fbalbum url=”https://www.facebook.com/afsac.canals/media_set?set=a.290454917785650.1073741870.100004634313707&type=1″]

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.